HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Videó Ahol Czinege ...

Ahol Czinege Lajos hadseregtábornok elvtárs rád mosolyog

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Első és legfontosabb lépés: ha van időd, márpedig a nyári szünetben van időd, az útvonaltervezőben kikapcsolni az autópályákat. És lám, máris ott van körülötted a valódi Magyarország. 

Kecelre tartunk. Hamar kisimul a táj, és el is néptelenedik, mert két fiúval persze késve indul az ember, így mire a kis falvakba érünk, az apasztó déli hőség árnyasba űzte a helyieket. De azért van így is látnivaló bőven, a tanyavilág, noha nem először utazzuk keresztül, lenyűgözői őket, ahogy elképzelik, hogy milyen lehet ott a hétköznapi élet. 

De miért is megyünk Kecelre? Nem megbántva a kecelieket. Ráadásul a Pintér Művekbe? Mondjuk ezt ki hangosan, mint szünidős programot: gyerünk Kecelre, a gépgyártással és fémmegmunkálással foglalkozó Pintér Művekbe! Hát, izé…

Aztán ott állsz a céghez tartozó hatalmas park közepén, hogy ne higgy a szemednek. Én, a mai magyar korszellem szerint nyomorult pacifista lenyűgözve élvezem, ahogy letaglóz az élmény. És az erőszak, a fegyverek örök ellenségeként is azt mondom: ezt látni kell. „Élőben”. Kecelen.

HIRDETÉS

Iratkozzon fel Dévényi István Youtube-csatornájára további videókért!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,568lájkolóTetszik
3,459követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kövesse velünk az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóját!

A magyar-szerb határon hétfőtől szabadon lehet közlekedni, egy hete pedig már a fővárosban is megszűntek a kijárási korlátozások. Ezekről is szó lehet a napi tájékoztatón.