HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Videó Ahol Czinege ...

Ahol Czinege Lajos hadseregtábornok elvtárs rád mosolyog

HIRDETÉS

Első és legfontosabb lépés: ha van időd, márpedig a nyári szünetben van időd, az útvonaltervezőben kikapcsolni az autópályákat. És lám, máris ott van körülötted a valódi Magyarország. 

HIRDETÉS

Kecelre tartunk. Hamar kisimul a táj, és el is néptelenedik, mert két fiúval persze késve indul az ember, így mire a kis falvakba érünk, az apasztó déli hőség árnyasba űzte a helyieket. De azért van így is látnivaló bőven, a tanyavilág, noha nem először utazzuk keresztül, lenyűgözői őket, ahogy elképzelik, hogy milyen lehet ott a hétköznapi élet. 

De miért is megyünk Kecelre? Nem megbántva a kecelieket. Ráadásul a Pintér Művekbe? Mondjuk ezt ki hangosan, mint szünidős programot: gyerünk Kecelre, a gépgyártással és fémmegmunkálással foglalkozó Pintér Művekbe! Hát, izé…

Aztán ott állsz a céghez tartozó hatalmas park közepén, hogy ne higgy a szemednek. Én, a mai magyar korszellem szerint nyomorult pacifista lenyűgözve élvezem, ahogy letaglóz az élmény. És az erőszak, a fegyverek örök ellenségeként is azt mondom: ezt látni kell. „Élőben”. Kecelen.

Iratkozzon fel Dévényi István Youtube-csatornájára további videókért!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,788lájkolóTetszik
2,399követőKövetés
16,737feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Olyan politikusokra van szükség, akik az evangélium szellemében dolgoznak”

Idén is több ezren vettek részt a Szent István-napi misén, amelyen Stanislaw Gadecki poznani érsek a fogyasztói kapzsiság, a genetikai beavatkozások, az abortusz és az eutanázia ellen emelt szót.

Kedves Emerald