HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A köztünk jár...

A köztünk járó mém: a CÖF megkoronázta Soros Györgyöt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Engedjék meg, hogy egy műhelytitokkal kezdjem. Kedden Gulyás Balázs kolléga üzent nekem a Messengeren: egy mémet küldött, Soros György vigyorgott a jól ismert kormánykék plakáton és rajta az üzenet: Soros fogta meg előtted a kilincset, moss kezet.

Nem telt el 24 óra, és a Civil Összefogás Fórum, a CÖF is megfejtette a koronavírust és tulajdonképpen a valóságban hozta a fenti poént. Csak az a baj, hogy ők komolyan gondolják. Facebook oldalukon ifjabb Lomnici Zoltán pontokba szedve magyarázza el, hogy mik is a koronavírus eddigi tapasztalatai. Meg fognak döbbenni: az, hogy Soros.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Na jó, kicsit hosszabban: Soros György. De tudják mit, íme az üzenet teljes terjedelmében.
– A vírus a bevándorlóországokban gyorsabban terjed.
– Ez a magyar kormány migrációs politikáját igazolja
– Egyúttal Soros György nyílt társadalom elmélete totálisan megbukott

Amúgy miért érzi úgy egy alkotmányjogász, hogy neki meg kell szólalnia egy virológiai kérdésben? Ez kicsit olyan, mintha egy gázszerelőre bíztunk volna egy erőművet, egy szállodaláncot, és gyakorlatilag az ország összes megyei napilapját, meg persze egy csomó minden mást. Jaj, várjunk egy kicsit…

HIRDETÉS

De térjünk vissza a felhúzható és vállról indítható szakértők egyesületéhez, a CÖF-höz, ehhez a köztünk járó mémhez. Az még hagyján, hogy még az se sikerül nekik, amiért kitömik őket közpénzzel, tudniillik, hogy fullba nyomják a kabinet és a Fidesz (és a KDNP) álláspontját. Itt ugyanis lemaradtak egy kicsit: az ő szeretve tisztelt pártjuk és imádva rajongott kormányuk is veszélyhelyzetet rendelt el a koronavírus miatt, pedig hát Magyarország a központi narratíva szerint nem bevándorlóország, sőt egyenesen migránsmentes övezet.

Ami igazán elszomorító, hogy az ipari kameráknak is nyilatkozó, megrendelhető mondanivalóval rendelkező NER-szakértő falvédőbölcsessége működik, vagyis a CÖF tényleg hidat épít a valóságból a totális elmebaj felé, az ilyesmire fogékonyak pedig vígan szökellve haladnak rajta végig. Fájdalmas látni a hozzászólásokban a zavaros összeesküvés-elméleteket és a primitív uszítást.

Jó lenne most valami reménykeltőt írni ide. Mondjuk, olyan szép lenne, ha azzal zárhatnám a cikket, hogy mire befejeztem ez a rövid kis írást, addig Gulyás kolléga megírná Messengeren, hogy a CÖF leszedte ezt a bután hergelő képet az oldaláról. De nem, a kép ott van, sőt, eddig már 82 megosztás van rajta. Terjed hát tovább, feltartóztathatatlanul.

Végre! A CÖF is megszólalt a koronavírusról | Magyar Hang

A koronavírus eddigi tapasztalatai című bejegyzésében ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász a Civil Összefogás Fórum Facebook-oldalán a következőket írja mondatvégi írásjelek nélkül. “A vírus a bevándorlóországokban gyorsabban terjed” “Ez a magyar kormány bevándorláspolitikáját igazolja” “Egyúttal Soros György nyílt társadalom elmélete totálisan megbukott”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,963lájkolóTetszik
3,641követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek