HIRDETÉS
Kezdőlap Publicisztika Üzenet Bayer ...

Üzenet Bayer Zsoltnak: elég a kíméletből!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Belmondo együttes frontembere egy Facebook-kommentben az alábbiakat írta: „Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a Fidesz-szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.” A megjegyzés a Hír Tv Troll című műsorára vonatkozott, amely beszédes nevével tűpontosan jellemzi a Nemzeti Együttműködés Rendszerének viszonyát a nyilvánossághoz és a közéleti diskurzushoz.

A Troll kétségtelenül a kormánymédia legbűzlőbb segglyuka, amelynek résztvevői önérzetesen hirdetik, hogy sem vécépapírt, sem vizet nem használnak. A műsor szereplői M. Dobos Marianne vezetésével a magyar társadalom cinizmusra nevelését végzik – félreérthetetlen céljuk, hogy nézőikből magukhoz hasonló trollokat képezzenek. Boros Bánk Levente, a jobboldal rossz képességű Pogátsa Zoltánja hétről hétre leckét ad romlottságból és szolgaságból, Pindroch Tamás pedig kifejezetten úgy fest decens öltönyében, mint aki az Állatfarm próbájára siet, s épp szerepben van, mint Napóleon elvtárs százezredik számú, senkiházi talp
nyalója.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

E szennyes kompánia tagjai hétről hétre kísérletet tesznek arra, hogy a Hír Tv képernyőjére vigyék mindazt az acsarkodó gyűlöletet, amelyet hungarianwarrior, kocsogballibak88 és Bede Zsolt, a Vadhajtások mestertrollja az internet kommentmezőiben elővezet. El kell ismerni, hogy a műsor eredményesen csatornázza be a dögkutak bűzét a hazai otthonokba – ennek szólt Czutor Zoltán felháborodott reakciója.

Rendőrségi feljelentést tett a Bayer Zsolt által agyonveréssel fenyegetett Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar tagja ismeretlen tettes ellen | Media1

Akinek volt alkalma megismerni a netes szubkultúrát, az megtapasztalhatta, hogy a troll nem pusztán a legösszeférhetetlenebb, hanem egyben a legérzékenyebb féllény a világon. Ennek nyomán a nap mint nap karaktergyilkosságokban, gyűlöletkeltésben, hazudozásban, az ellenzéki közszereplők dehumanizálásában és magyarságból való kirekesztésében utazó kormánymédia hajtóvadászatba kezdett, mondván: Czutor Zoltán akasztani akar – holott Soros György ezúttal épp azért a véleményért fizetett, hogy milyen veszélyes úton járnak Orbán Viktor trolljai. A ravasz gyíkember-zsidó azonban hiába penget békésebb húrokat, Rogán Antal és Habony Árpád médiagépezete azonnal felmérte a csaknem nyolc lájkig jutó figyelmeztetés mögött rejlő ördögi csapdát, s rámutatott a valódi szándékra, amely szerint itt jobboldali embereknek épp bitókat ácsolnak. „Újra itt az ötvenes évek: jaj, ijedjünk meg, mert ki tudja, mire képesek – hisz nekünk csak hadseregünk, rendőrségünk, végtelen pénzünk és ügyészségünk van, nekik viszont van egy Czutor Zoltánjuk, aki énekel is, meg gitározik is, és fel akar bennünket akasztani!”

HIRDETÉS
Beszédem a Nemzeti Arcvonal Bajtársi Szövetség gyűlésén

Az ügy hullámai mára átcsaptak a Troll kicsinyes résztvevőinek üresen kongó feje fölött, hogy egyenesen Bayer Zsolt ötös számú párttagkönyve mellé fröccsenjenek. A fiatal demokratából vén autokratává fejlődött, goebbelsi hajlamú publicista izgalmas vitát kezdeményezett Czutor Zoltánról és hét lájkig jutó kommentjéről. A mélyen vallásos keresztény uszító az alábbi dilemmát veti fel kérdés gyanánt népes táborának és közvetve a Nemzeti Együttműködés Rendszerének: „Addig is, ameddig elkezd majd akasztgatni a Zoli, marad a kérdés, hogy mit csináljunk vele. Szeressük jobbá, vagy verjük agyon? Nagy dilemma ez, barátaim…”

Kedves Zsolt! Nincs itt semmiféle dilemma. Legyen elég a szeretetből – már az is túlzás volt, amit eddig szétsugároztál! Legyen elég a könyörületből! Nem látod, hogy már a Jézus Krisztus is azért könyörög, hogy végre taknyukon és vérükön rángasd ki az ellenzéki gazembereket az ország templomából? Nem látod, hogy a magyarok szent királyai csillagösvényen égi fanfárokat fújnak, hogy ébredj fel végre, és ásd be nyakig az orgoványi erődbe a sok nemzetárulót, s hogy cigány gyerek elgázolása esetén most már tényleg taposs a gázra? Miért akarsz bárányabb lenni a Báránynál, miért nem engedsz utat a jogos dühödnek? Miért akarod jobbá, magyarabbá szeretni azt, akiről tudod, hogy nem lehet? Hát ennyire elkényelmesedtél abban a szép kis lakásban, ott a Budai Várban? Hogy lehet ennyire ortodox módon értelmezni a szeretet parancsát?

Jól írtad: agyon kell verni – de előtte vájd ki a szemét, és a szemgolyóit nyelesd le vele! Aztán vágd ki a nyelvét, hogy ne értsd, mit üvöltözik! Hadd adjon elő egy utolsó, szöveg nélküli fájdalmas dalt a rohadék! Erőszakold meg, de ne csak te, hanem a teljes Prónay Pál Polgári Kör! Ne feledd, hogy ez esetben ez megtorlás, és nem buziskodás! Lógassátok fel a lábánál fogva, és köpjétek pofán! Kiáltsd: „Ez kellett neked, mocskos balliberális féreg?!” Aztán egy snitzerrel vágd fel a torkától a péniszéig! Hagyd, hogy a belei a földre hulljanak, aztán hugyozd le! A többiek is! Ha kifingott, írd alá vérrel: „ő volt a Soros”! Magyarul írd, hadd tanulják meg, mi az ország nyelve!

HIRDETÉS
Madarat tolláról, kurzust kultúrájáról

Ha elvégeztétek a melót, keressétek meg a következő mocskos állatot, és ne szeressétek semmi mássá, hanem bánjatok el vele még ennél is keményebben! Aztán jöhetnek a családjaik! Ne legyen benned többé irgalom! Nem érdemlik meg. Szabadságharcos vagy, akit szeret a gazda, és akit este vár a finom vacsora.

Ha elakadsz, keress bátran: Puzsér Róbert

A Publicisztika rovatban megjelenő írások ne feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2020/21. számában jelent meg május 22-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/21. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,939lájkolóTetszik
3,633követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek