HIRDETÉS

A Mindenes elköszön (epilógus)

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Abban a szent minutumban, amikor rájött, hogy a költőnek tényleg és valóban igaza volt a tekintetben is, hogy a macska nem foghat egyszerre kint és bent egeret, egy csapásra minden megváltozott.

Rádöbbent arra, amit rajta kívül már majdnem mindenki régóta látott és tudott, (holott róla lett volna szó, vagy mi), hogy ez így, ahogy eddig volt, egy percig sem mehet tovább. Az életösztön fejszét ragadott, és rátörte az ajtót, csakúgy repkedtek összevissza a szilánkok, elborították a padlót, és még az asztalra is jutott belőlük.

HIRDETÉS
Egy mindenes feljegyzései (62. rész) | Magyar Hang

Ihletett pillanat volt, és a Mindenes – aki akkor már hetek óta meg sem szólalt – suttogni kezdett maga elé, hogy „köszönöm Jézus, köszönöm Jézus”, majd üvölteni a beázott plafon felé, „köszönöm Jézus, köszönöm Jézus”, sebtében összepakolt néhány holmit, a macskákat berakta a hordozóba, a puli már ugrott is befelé a jobb első ülésre, gázt adott, és a kivénhedt autó lassan elindult alatta a poros földúton (a járművet később megtalálták pár faluval arrébb egy kereszteződésben, üresen) a szélről susogó fák között.

Azt mondják, új életet kezdett már megint, mindenesetre a környéken soha többé nem látta senki, nem is hallottak felőle.

A Mindenes feljegyzéseit itt olvashatja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

36,172lájkolóTetszik
3,191követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Ahol még akarni sem tudnak, ott van a legnagyobb baj” – Magyar Hang-ajánló

Ünnepi interjú Beer Miklóssal, beszélgetés Ángyán Józseffel. Csendes húsvét Hollókőn. Keresse a 100. Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek