HIRDETÉS

A Mindenes elköszön (epilógus)

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Abban a szent minutumban, amikor rájött, hogy a költőnek tényleg és valóban igaza volt a tekintetben is, hogy a macska nem foghat egyszerre kint és bent egeret, egy csapásra minden megváltozott.

HIRDETÉS

Rádöbbent arra, amit rajta kívül már majdnem mindenki régóta látott és tudott, (holott róla lett volna szó, vagy mi), hogy ez így, ahogy eddig volt, egy percig sem mehet tovább. Az életösztön fejszét ragadott, és rátörte az ajtót, csakúgy repkedtek összevissza a szilánkok, elborították a padlót, és még az asztalra is jutott belőlük.

Egy mindenes feljegyzései (62. rész) | Magyar Hang

Ihletett pillanat volt, és a Mindenes – aki akkor már hetek óta meg sem szólalt – suttogni kezdett maga elé, hogy „köszönöm Jézus, köszönöm Jézus”, majd üvölteni a beázott plafon felé, „köszönöm Jézus, köszönöm Jézus”, sebtében összepakolt néhány holmit, a macskákat berakta a hordozóba, a puli már ugrott is befelé a jobb első ülésre, gázt adott, és a kivénhedt autó lassan elindult alatta a poros földúton (a járművet később megtalálták pár faluval arrébb egy kereszteződésben, üresen) a szélről susogó fák között.

Azt mondják, új életet kezdett már megint, mindenesetre a környéken soha többé nem látta senki, nem is hallottak felőle.

HIRDETÉS

A Mindenes feljegyzéseit itt olvashatja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,671lájkolóTetszik
2,944követőKövetés
19,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek