HIRDETÉS

A kézműves politika esélyei

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A mára beérő, jelenlegi közbeszédet eluraló antiszemita hullám, amit a kormány végtelenül költséges Soros György elleni kirohanásai idéztek elő, teljes képet ad a hatalom erkölcsi világnézetéről és állapotáról. Azt már lehetett tudni, a politikai vezetés nagy szimpátiával tekint a két világháború közötti időszakra, de talán azt csak kevesen sejtették, ebből a kútból, amit már kiszáradtnak hittünk, újra felszínre lehet hozni mérgező eszméket. A miniszterelnök jeruzsálemi látogatásával minden bizonnyal ezt a súlyos tévedését próbálta helyrehozni, kedvezve az izraeli kormánynak.

HIRDETÉS

Mindenesetre itt, Magyarországon nem kell gyűlölni senkit és semmit, csak a korrupciót, hogy ne legyen dicsőség lopni, mert ha így marad, akkor korrupció fogja elpusztítani az országunkat, mint rothadás a gyümölcsöt.

Egy „kereszténydemokrata” Jeruzsálemben – Avagy: a hiszékenység határtalansága és határai | Magyar Hang

Egyes magyar vezetők teljesen elvtelenek, híján vannak bármiféle meggyőződésnek.

Közben az ellenzéki pártok nyilvánvaló sodródása inkább az mutatja, ők csak utasok, és nem az események irányítói. Úgy érzékelhető, képtelenek ráérezni a magyar emberek szándékaira.

Viszont az elmúlt időszak tüntetései és sztrájkjai rámutatnak, hogy a cselekvés lassan átkerül az olyan emberek kezébe, akik nem akarják megszokni a rájuk kényszerített igát, a modern rabszolgaságot. Mivel a jelentkező belső válságokat képtelen kezelni az erkölcsi erózióban szenvedő politikai elit, ily módon nem marad más, mint egy sor olyan teljesen hétköznapi emberi kezdeményezés, amely nem kompromittálódott az elmúlt években.

HIRDETÉS

Közös kiáltvánnyal állt elő az ellenzék, ki is tűzték a Parlament kerítésére | Magyar Hang

Egy színpadon álltak és az összefogásról beszéltek ellenzéki politikusok és civilek a Szabad sajtó útján.

Mindenképp életszerűbb és inspirálóbb folyamat lehet, ha az emberek a kezükbe veszik az ügyeik irányítását és előbb vagy utóbb ők fognak igazságot tenni, helyes mederbe terelve a nemzet hajóját. Ma már idő hiányában nem lehet félmunkát végezni és óvatoskodni, mert a hazafiság nem párt kérdése, és Magyarország azoké is, akik nem kapnak a kormánytól bicskanyitogató kedvezményeket. Ez a folyamat hosszadalmas és elszánt munkát igényel, de az emberek szövetsége végre a nemzet jövőjével foglalkozhat, nem pedig a harácsolók, zsákmányszerzők érdekeivel.

A Publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/10. számában jelent meg, 2019. március 8-án.

Hetilapunkat keresse az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/10. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,541lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.