Kiverte a fideszes polgármester az ellenzéki kampányfőnök telefonját a kezéből – Videóval

Kiverte a fideszes polgármester az ellenzéki kampányfőnök telefonját a kezéből – Videóval

Boldog István és Jankó Szabolcs egy 2016-os lakossági fórumon Szajolban. (Forrás: Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Úgy tűnik, ráfordulva a véghajrára durvul az országgyűlési választások kampánya, a Somogy megyei 2. számú egyéni választókerületben bizonyosan. E választókerületben a Fidesz színeiben Szászfalvi László indul, míg az összellenzéki jelölt Ander Balázs.

Mindketten jelenleg is tagjai az Országgyűlésnek, és az utóbbi azt írja közösségi oldalán – amint azt elsőként az Alfahír megírta –, hogy a választókerületbe tartozó Zákány fideszes polgármestere, Jankó Szabolcs őt (Andert) „lejárató aljas szórólapokat terjesztett Barcson”. Amikor Ander kampányfőnöke rajtakapta ezen és felelősségre akarta vonni, a fideszes polgármester vállrándítva azt mondta „kit érdekel”. Ezt követően pedig kiverte az ellenzéki kampányfőnök kezéből a telefont, mellyel a férfi rögzítette az esetet.

Ander Balázs videóját a fizikai agressziót elkövető fideszes polgármester, Jankó Szabolcs is megosztotta közösségi oldalán, azzal a kísérőszöveggel, hogy „Na végre ! Legalább most eljön a bíróságra !”.

Jankó Szabolcsról a Kanizsai Közügyek írta meg, hogy ő és felesége cégei összesen közel 58 millió forintos megbízást kaptak a nagykanizsai önkormányzattól. Jankó Szabolcs neve ezen felül Boldog István fideszes országgyűlési képviselő korrupciós ügyében is előkerült, az ügy koronatanúja azt mondta, ő volt az egyik kulcsfigura a TOP-os pályázatok mögött is: „az összes TOP-pos pályázatunknál, amit megnyertünk, az ő cégét kellett megbízni kommunikációval”.