HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Baranyi Krisz...

Baranyi Krisztina nyerte az előválasztást Ferencvárosban

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A független Baranyi Krisztina nyerte a ferencvárosi előválasztást. A korábban az Együttben politizáló politikus 72, míg a momentumos Jancsó Andrea 28 százalékot ért el. Az Index szerint a volt LMP-s képviselőnő nem vett részt az eredményhirdetésen, de már korábban leszögezte: minden erejével azon fog dolgozni, hogy a ferencvárosi ellenzék kisöpörje Bácskai Jánosékat a kerületből.

A helyi előválasztáson az arra jogosultak nagyjából 4 százaléka vett részt, kicsit több mint kétezren voksoltak.

Baranyi Krisztinát az előválasztáson a Kulcs a Városhoz, Kulcs a Közélethez Egyesület, az LMP, a Párbeszéd és a Kétfarkú Kutya Párt támogatta. Korábban mellé állt Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt is, aki az előválasztás bejelentésekor már talányosabban úgy fogalmazott, hogy a győztest fogja pártolni. A Párbeszéd logója amúgy ott szerepelt Baranyi és Jancsó neve mellett is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,479követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek