HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Baranyi Krisz...

Baranyi Krisztina nyerte az előválasztást Ferencvárosban

HIRDETÉS

A független Baranyi Krisztina nyerte a ferencvárosi előválasztást. A korábban az Együttben politizáló politikus 72, míg a momentumos Jancsó Andrea 28 százalékot ért el. Az Index szerint a volt LMP-s képviselőnő nem vett részt az eredményhirdetésen, de már korábban leszögezte: minden erejével azon fog dolgozni, hogy a ferencvárosi ellenzék kisöpörje Bácskai Jánosékat a kerületből.

HIRDETÉS

A helyi előválasztáson az arra jogosultak nagyjából 4 százaléka vett részt, kicsit több mint kétezren voksoltak.

Baranyi Krisztinát az előválasztáson a Kulcs a Városhoz, Kulcs a Közélethez Egyesület, az LMP, a Párbeszéd és a Kétfarkú Kutya Párt támogatta. Korábban mellé állt Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt is, aki az előválasztás bejelentésekor már talányosabban úgy fogalmazott, hogy a győztest fogja pártolni. A Párbeszéd logója amúgy ott szerepelt Baranyi és Jancsó neve mellett is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,625lájkolóTetszik
2,792követőKövetés
18,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Válik a Rogán házaspár

Az okokat nem közölték, csak azt, hogy az elmúlt 14 évüket "egymás iránti tisztelettel" zárják le.

Vendégjárás