Újabb videót tett közzé Orbán Viktor

Újabb videót tett közzé Orbán Viktor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) a koronavírus elleni védekezés keretében felállított akciócsoportok vezetőinek jelentését hallgatja meg a Karmelita kolostorban 2020. március 19-én este (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Tizennegyedik nap. Az akciócsoportok késő esti megbeszélése – ezzel a kiírással tett közzé szerdán este egy újabb rövid videót közösségi oldalán Orbán Viktor.

A kevesebb mint félperces felvételen azt látni, ahogy a miniszterelnök megérkezik a megbeszélésre, beköszön, majd az ajtóból visszafordulva beszámol a három témáról, amiről bent szó lesz. – Ha ellenszer még nincs, de milyen gyógyszerek vannak, amelyek enyhíthetik a tüneteket, mit tudunk felhasználni a már ismert gyógyszerekből – ismertette a kormányfő az első témát. Emellett szó lesz a készletgazdálkodásról, a beszerzésekről. Végül pedig a gazdasági következmények enyhítésére is javaslatokat tesznek az akciócsoportok.

Security Check Required