HIRDETÉS
HIRDETÉS

Újabb videót tett közzé Orbán Viktor

Szerző: | 2020. március 25., 20:58 | Belföld

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) a koronavírus elleni védekezés keretében felállított akciócsoportok vezetőinek jelentését hallgatja meg a Karmelita kolostorban 2020. március 19-én este (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Tizennegyedik nap. Az akciócsoportok késő esti megbeszélése – ezzel a kiírással tett közzé szerdán este egy újabb rövid videót közösségi oldalán Orbán Viktor.

A kevesebb mint félperces felvételen azt látni, ahogy a miniszterelnök megérkezik a megbeszélésre, beköszön, majd az ajtóból visszafordulva beszámol a három témáról, amiről bent szó lesz. – Ha ellenszer még nincs, de milyen gyógyszerek vannak, amelyek enyhíthetik a tüneteket, mit tudunk felhasználni a már ismert gyógyszerekből – ismertette a kormányfő az első témát. Emellett szó lesz a készletgazdálkodásról, a beszerzésekről. Végül pedig a gazdasági következmények enyhítésére is javaslatokat tesznek az akciócsoportok.

Security Check Required

Címkék: akciócsoport, koronavírus, koronavírus-járvány, Orbán Viktor


HIRDETÉS
Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Megítélése igencsak vegyes, forrásaink olyanokat mondtak róla, hogy baromi okos, éles eszű, óriási munkabírású, de voltak olyan vélemények is, hogy agresszív, gátlástalan, sőt, reakcióiban már-már olyan tud lenni, mint egy „klimaxos nő”. Portré Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest