A Momentum feljelentést tesz, ha a parlament elé kerül Lázár kastélyprivatizációs terve

A Momentum feljelentést tesz, ha a parlament elé kerül Lázár kastélyprivatizációs terve

Stummer János (Fotó: Stummer János / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést Lázár Jánost, amennyiben az építési és beruházási miniszter kastély-privatizációs terve a parlament elé kerül – jelentette be Stummer János, a Momentum politikusa kedden a bajnai kastély előtt.

– Az utóbbi napokban látott napvilágot a hír, hogy a kormány 12 frissen felújított kastélyt privatizálna és adna ingyen ajándékba, vagy vagyonkezelésbe – kezdte videós bejelentkezését Stummer János. Mint hozzátette, ha Lázár terve megvalósulna, így járna a mögötte álló bajnai kastély is, amelyet 1,9 milliárd forintnyi közös pénzből újítottak fel.

A Momentum politikusa elmondta, ha Lázár javaslata a parlament elé kerül, akkor a Momentum hűtlen kezelés miatt feljelentést fog tenni az ügyben. Stummer János hozzátette, hogy a civilek tiltakozását segítő kastélymentő hálózat építésébe kezdtek, és Bajnán kedden petíció és aláírásgyűjtés indult a helyi kastély megmentése érdekében.

Lázár kastélyprivatizációs elképzeléséről bővebben ITT írtunk: