Gyurcsány Ferenc kikosarazta Vona Gábort

Gyurcsány Ferenc kikosarazta Vona Gábort

Dobrev Klára és az árnyékkormánya tagjai 2022. szeptember 19-én (Fotó: Hutter Marianna/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az ország legfontosabb kérdése ma az, hogy ennek a kormánynak az irányításával tovább folyik-e az ország tönkretétele, vagy szociáldemokrata politikával Dobrev Klára kormánya új utat nyit az emberek, a családok és hazánk felemelkedésére – olvasható abban a közleményben, melyet a Demokratikus Koalícó jutattott el a lapunkhoz arra reagálva, hogy Vona Gábor vitára hívta Gyurcsány Ferencet.

Mint azt Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a párt közleményében megjegyezte: „ha valamiről, akkor csak erről érdemes vitatkozni. Ha Vona Gábor pártja a jelenlegi kormányt támogatja, akkor nem érdemes vele vitázni, hiszen ez esetben Orbán Viktor az igazi vitapartner. Ha a 2RK az Orbán-kormány leváltásáért dolgozik, akkor el kell hárítsuk a kezdeményezést, ahogy eddig se folytattunk nyilvános vitát az ellenzék egyetlen szereplőjével sem. ​​Aki meg esetleg középen szeretne lenni, az a jelenlegi helyzetben végeredményben a kormánnyal van.”

– Eljön a vita ideje, de azt a kormány vezetője és az ellenzék vezetője között kell majd lefolytatni – áll a közleményben.