Együtt volt az éjféli szentmisén Dzsudzsák és Szijjártó

Együtt volt az éjféli szentmisén Dzsudzsák és Szijjártó

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Együtt ment éjféli szentmisére Dzsudzsák Balázs és Szijjártó Péter, írta a 444 Dzsudzsák és Szijjártó közösségi oldalakra posztolt képeit összehasonlítva. A külügyminiszter 24-én a Dunakeszi Jézus Szíve templomból posztolt a szentmiséről. Vele egy időben pedig Dzsudzsák is ugyaninnen készített képet, melyet Instagram-sztorijában tett közzé. A miséről készült felvételen látszik az is, hogy Szijjártó a feleségével és gyerekeivel ült az első sorban, míg Dzsudzsák mögöttük.

Pontosan ugyanúgy, mint egy éve ilyenkor: ekkor is hasonló felállásban, Szijjártó a feleségével ült elöl, mögötte pedig Dzsudzsák. Két éve a Szijjártó család szintén ebben a templomban vett részt az éjféli szentmisén, de akkor Dzsudzsák még nem tartott velük. Szijjártó Péter és a volt válogatott focista, Dzsudzsák Balázs régóta közeli barátok. Annyira, hogy Szijjártót születésnapjára is családja, illetve Dzsudzsák várta otthon. A focista még diplomata-útlevelet is kapott a külügyminisztériumtól.