Elfogták a Slovan buszát megdobó férfit

Elfogták a Slovan buszát megdobó férfit

Helyszínelés a Slovan Bratislava buszánál (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mint lapunk is megírta, egy (akkor még) ismeretlen elkövető kedden este kővel megdobta a Ferencváros elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Slovan Bratislava labdarúgócsapatának buszát a Népligetnél. A pozsonyi együttest szállító buszt kedden este, az edzés után három rendőrautó kísérte a szálláshely felé, amikor a Népligetnél, a trolibuszmegállónál kővel megdobták a járművet. A busz ablaka kétrétegű, az egyik masszív, golyóálló anyagból készült, így csak a külső réteg roncsolódott, a Slovan labdarúgói, edzői közül senki sem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az adatgyűjtés során még az éjszaka azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap hajnalban XVII. kerületi lakásában a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai fogtak el. A 30. éves Cs. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, és azt mondta, hogy megbánta a bűncselekmény elkövetését, írja a police.hu.