Karácsony Gergely találkozott a török nagykövettel

Karácsony Gergely találkozott a török nagykövettel

Karácsony Gergely főpolgármester hivatalában fogadja Gülşen Karanis Ekşioğlut, Törökország nagykövetét 2023. február 15-én. (Fotó: Facebook/Karácsony Gergely hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karácsony Gergely szerdán hivatalában fogadta Gülşen Karanis Ekşioğlut, Törökország nagykövetét – erről a főpolgármester számolt be közösségi oldalán.

– A budapestiek nevében kifejeztem együttérzésem és részvétem a múlt heti tragikus földrengés áldozataiért. Nagykövetasszony köszönetét fejezte ki a magyarországi mentőcsapatok munkájával és a budapestiek által felajánlott rengeteg adománnyal kapcsolatban – írta a találkozóról készült fotó melletti posztjában Karácsony, aki jelezte azt is: Felajánlotta a főváros segítségét a térség újjáépítésében.

Törökországot és Szíriát február 6-án hajnalban brutális, 7,8-as erősségű földrengés rázta meg, több tízezren életüket vesztették.