Őrizetbe vették a meggyilkolt pécsi kisfiú szüleit

Őrizetbe vették a meggyilkolt pécsi kisfiú szüleit

Rendőrség (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Minősített emberöléssel gyanúsította meg a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság annak a hároméves kisfiúnak a szüleit, aki tegnap délelőtt vesztette életét Pécsen – tudta meg a 24.hu.

Kutas Tamás, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy a gyermek édesanyja volt az, aki a gyanú szerint bántalmazta a gyereket. – Előző este történt a bántalmazás, a gyermek nagyon rosszul lett, de csak reggel hívtak hozzá mentőt. A nyomozók minősített emberöléssel gyanúsították meg a kisfiú szüleit, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – mondta a portálnak az ügyész.

A rendőrséget csütörtökön értesítették a mentősök arról, hogy egy hároméves éves pécsi kisfiút megpróbáltak újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit.

Frissítés: 

Őrizetbe vették a csütörtökön Pécsen elhunyt hároméves kisfiú édesanyját és nevelőapját, a rendőrség emberölés miatt nyomoz – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a Police.hu oldalon. A gyanú szerint a 28 éves anya előző este súlyosan bántalmazta gyermekét, a nő 23 éves élettársa pedig feltehetően látta, hogy a kisfiú segítségre szorul, de nem hívott hozzá mentőt. A kisgyermek másnap belehalt sérüléseibe. A rendőrök mindkettőjüket előállították, ahol kihallgatták őket gyanúsítottként; ellenük - őrizetbe vételük mellett - emberölés miatt nyomoznak, és kezdeményezték letartóztatásukat.