„Tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől” – Rogánnak és Kubatovnak is SMS-t küldött Magyar Péter

„Tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől” – Rogánnak és Kubatovnak is SMS-t küldött Magyar Péter

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kubatov Gábornak és Rogán Antalnak is küldött SMS-t a március 15-én zászlóbontásra készülő Magyar Péter – ezt ő maga közölte a Facebook oldalán.

Azt írta, hogy az ünnepen méltóságteljes tisztelgésre készülnek a márciusi ifjak előtt és útjára indítják „azt a középen álló politikai erőt, amely aktív, megvesztegethetetlen és eltántoríthatatlan szereplője lesz a NER megdöntésének és a hazánk visszavételének”. Ezért kéri és határozattan felszólítja a két politikust, hogy tartózkodjanak „a jól bevált módszereitektől”: ne próbálják se a szolgálatok, se szervezett huligánok segítségével megzavarni vagy provokálni „a több tízezer ünneplő honfitársunkat”. Nyilvános csoportokban ugyanis szerinte már most láthatóak az előkészületeitek, amelyekről tájékoztatták a rendőrséget és a rendezvény biztosításáért felelős biztonsági céget. – Pontosan tudjuk, hogy az áll az érdeketekben, hogy a hazai propagandasajtótok az esetleges rendbontásokról tudjon „tudósítani” a rendezvény valós tartalma és üzenete helyett – jelezte aggodalmát.

A kegyelmi botrány, illetve Novák Katalin és Varga Judit bukása előtt a nyilvánosság elé álló Magyar Péter március 15-én az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház között tartja zászlóbontását. – Mutassuk meg, hogy minden eddiginél nagyobb szükség van egy olyan, nem megvásárolható, friss erőre, amelynek célja nem a hatalomgyár propagandával történő fenntartása és a háttérben a nemzeti vagyon magánkézbe játszása, hanem többek között az egészségügy és az oktatás teljes szétesésének megállítása és a valódi nemzeti sorskérdéseinknek az emberek bevonásával történő megvitatása, eldöntése – olvasható a meghívóban.

Címkék: Magyar Péter