Szerdán tart kampányindítót a Bálnában Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt

Szerdán tart kampányindítót a Bálnában Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt

Szentkirályi Alexandra (Fotó: Szentkirályi Alexandra/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az önkormányzati választásra készülve Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt kampányindító rendezvényt tart április 17-én szerdán 17 órától a Bálna rendezvényközpontban – közölte a Fidesz szombaton fővárosi Facebook-oldalán. Az MTI által is idézett bejegyzésben hangsúlyozták: Karácsony Gergelyék nem érdemelnek még egy esélyt!

A rendezvényen hirdeti meg 7 pontos Változást Budapesten! elnevezésű tervét Szentkirályi Alexandra. A Fidesz közleményében azt írták, a Budapesten 2019 óta újra Gyurcsány-korszak van. Olyan főpolgármesterre van szükség, aki Budapest érdekében képes együttműködni a kormánnyal. „Ma Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs. Gyurcsány emberei nem érdemelnek még egy esélyt!” – szögezik le.

Az eseményen beszédet mond Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere. – A kampányindító a közösségi médián keresztül követhető lesz Szentkirályi Alexandra oldalán – írta a kormánypárt.