Veszprémi lapok: felgyújtotta magát egy férfi az egyik hivatal épületében

Veszprémi lapok: felgyújtotta magát egy férfi az egyik hivatal épületében

Veszprémi tragédia: felgyújtotta magát egy férfi az egyik hivatal épületében (Képernyőfelvétel: VEOL.hu / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalának épületében valaki gyúlékony anyaggal lelocsolta és felgyújtotta magát. Olyan súlyosan megégett, hogy a helyszínen életét vesztette – számolt be az esetről a Veszprém Kukac és a VEOL is.

A Veszprém Kukac szerint az épület a tűzoltóság közvetlen szomszédságában található a Dózsa György úton. 

A VEOL pedig arról számolt be: az emberek kimenekültek a tűz és a füst elől. Többen elmondták, szörnyű volt látni az égő embert.

A portál megkeresésére Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, az első emeleten több berendezési tárgy és bútor is égett, a másodikon nagy füst volt. A lángokat a veszprémi tűzoltók és katasztrófavédelmi műveleti szolgálat fékezte meg. A bent tartózkodók elhagyták az épületet, a tűzoltók az elhunyt férfin kívül mást nem találtak. Az ügyben a rendőrség és a mentőszolgálat nyilatkozik majd részletesen. Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő elmondta, az ügyben közveszélyokozás bűntett miatt indítanak nyomozást.