Orbán a király! (plusz szék, kanapé, asztal)

Orbán a király! (plusz szék, kanapé, asztal)

Orbán Viktor hajbókol Klaus Johannis román elnök előtt a 2024. februári EU-csúcson (Fotó: AFP via Europress/Jonas Roosens)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Íme, a Megafon új üzenete: „A svéd miniszterelnök beadta a derekát Orbán Viktornak: Budapestre megyek!” Hiába, mi mindig csak győzhetünk, és ha nem, akkor is mi nyertünk – lásd még (a mi alatt most az őket értve) Novák Katalin és Varga Judit lemondása.

Ugyancsak a tegnap fejleménye, hogy megvan a ceh, mennyibe is került mindannyiuknak a Rogán-féle kommunikáció 2015-óta: potom 1360 milliárd forint csordogált el a közösből, hogy megtámassza a NER-t a nyilvánosságban. De szó se róla, az utolsó árva fillér is tökéletes hatékonysággal hasznosult – és akkor vissza a Megafon üzenetéhez, lássuk a népi reakciókat. Úgymint:

„Ez a minimum és a lejárató hazug könyvet és uszitást az iskolákban is abbahagyni az országunk ellen.”

„Mindig Orbán nyer, tanuljátok meg libsik!”

„Majd rá jön, hogy korrekt a magyar kormány, csak nem engedi ki semmizni az Országot!!”

„Bízom, hogy hozza az új Grippen szerződést is, különben sétálhat vissza.”

„Na, akkor ki is az igazi "kemény gyerek" !”

„Helyes! Kezdi felfogni hol is a helye.”

„Remélem nem léphetnek be a nátó-ba.”

„HELYES, ALAZKODJ MEG, HA AKARSZ ÉS KÉRSZ VALAMIT!!!”

„Ha NATO tag akar lenni Svédország akkor kapkodja a visszeres lábait ide, aztán legyen alázatos ha célt akar érni!”

És így tovább, és így tovább, mert hát büszke és erős nemzetünk körül forog a világ (mínusz gazdasági adatok, jóléti mutatók, egészségügyi statisztikák, oktatási-tanulási eredmények, minimálbér).

De azért a kedvencemet még a végére: „remélem NEM veszünk tőlük semmit! és az ikeát is kiviszik az országból.”

Iratkozzon fel reggeli hírlevelünkre, melyben az elmúlt 24 óra és az előttünk álló nap legfontosabb híreit gyűjtjük csokorba, ráadásképp elolvashatja napindító közéleti jegyzetünket, a koffeint. Pár perc az egész, és tájékozottan, felvértezve kezdheti napját!