Amerikában meglőttek egy hatéves kislányt, amikor apjával együtt bemászott egy idegen kertbe a labdájáért

Amerikában meglőttek egy hatéves kislányt, amikor apjával együtt bemászott egy idegen kertbe a labdájáért

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb elképesztő eset történt az Egyesült Államokban: Észak-Karolinában egy férfi meglőtt egy 6 éves kislányt és annak édesapját, miután kosárlabdájuk a gyanúsított udvarára gurult, és átmásztak érte. A 24 éves lövöldözőt, Robert Louis Singletary-t még keresi a rendőrség, mert elmenekült a helyszínről – adja hírül a CNN. Egy szemtanú elmondása szerint a gyerekek kosárlabdáztak, a labda átgurult a szomszédos kertbe, mire átmentek érte. Senki sem számított arra, hogy a gyanúsított fegyvert vesz elő, és válogatás nélkül elkezd lövöldözni mindenkire. Hírek szerint a kislány az arcán sérült meg, szerencsére csak súrolta a golyó, édesapja súlyosabb sérülést szenvedett, és két másik felnőttre is rálőtt a férfi.    

A gyanúsítottnak volt már dolga a hatóságokkal, tavaly decemberben állítólag kalapáccsal bántalmazta a barátnőjét.

Az utóbbi időben több hasonló eset is történt, amikor fiatalokra azért lőttek rá, mert a körülmények szerencsétlen összejátszása folytán rosszkor voltak rossz helyen. Texasban két pomponlányra lőttek rá, amiért rossz autóba szálltak be, New York államban egy 20 éves nőt öltek meg, mert a barátja rossz helyen kanyarodott be az autójukkal, Kansas Cityben pedig egy 84 éves férfi lelőtt egy 16 éves fiút, aki eltévesztette a házszámot, és rossz ajtón kopogtatott be.

Frissítés: 

Az elkövető feladta magát a hatóságoknak, Floridában vették őrizetbe.