Három holttestet találtak Nottingham központjában

Három holttestet találtak Nottingham központjában

Rendőrök lezárnak egy utcát Nottinghamben 2023. június 13-án, mert súlyos, egyelőre nem tisztázott mibenlétű incidens történt a közép-angliai városban (Fotó: MTI/AP/PA/Jacob King)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három halálos áldozata van a közép-angliai Nottinghamben kedden történt incidenssorozatnak. A rendőrség egy 31 éves férfit gyilkosság gyanújával őrizetbe vett – írja az MTI.

A Nottinghamshire megyei rendőrség kedd délelőtt közzétett első részletes tájékoztatása szerint kora reggel a város egyik utcáján két holttestet találtak. Nem sokkal ezután bejelentés érkezett arról, hogy egy másik városrészben egy furgon megpróbált elgázolni három embert, akiket jelenleg kórházban ápolnak. Ezzel csaknem egy időben még egy holttestet találtak egy közeli utcában. A rendőrségi tájékoztatás egyelőre nem tért ki az elkövetők indítékára.

A Londontól 180 kilométerre északnyugatra fekvő város villamoshálózatának forgalmát leállították korábban, a belvárost széles rendőri kordonnal vették körül és hat helyi főutat lezártak. A rendőrség további részletek nélkül csak annyit közölt akkor, hogy folyamatban lévő súlyos incidensről van szó, és kérte, hogy a lakosság kerülje el az érintett negyedet.