HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Beállt a hely...

Beállt a helyi angoltanár mögé az ellenzék Baján

HIRDETÉS

A Sikeres Bajáért Egyesület fórumán jelentették be még kedden délután, hogy Nyirati Klára, helyi angoltanár lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választásokon.

HIRDETÉS

Az eseményen Nyirati elmondta, hogy 26 évesen belépett a Fideszbe, mert úgy érezte, hogy a tettre kész fiataloké a jövő, de három évvel később jött az 1993-as székházbotrány, és akkor az egész bajai csoporttal együtt kilépett a pártból; 24 évig nem politizált, de amikor megismerkedett a Momentummal, meglátta bennük azt az erőt, amit 30 évvel korábban az akkori Fideszben, írta a 444.

Kell-e a Jobbik? Szűkebb ellenzéki összefogás is győzhet Budapesten | Magyar Hang

Ha az ellenzék vissza tudná szerezni Budapestet, óriási szimbolikus győzelmet jelentene számára – mondta a Magyar Hangnak a Republikon Intézet elemzője.

Mint megjegyzik, Nyirati Kláráról és más tanárokról egy Bajai Nemzeti Oldal nevű blog az országos fideszes média szóhasználatához kísértetiesen hasonló nyelvezettel kezdett lejáratócikkeket publikálni idén év elején. Az egyik helyi egyházi iskola angoltanáraként dolgozó Nyirati például azért került fel a blogra, mert a Momentum helyi elnökeként részt vett egy budapesti tüntetésen, egy másik bajai tanárt pedig O1G-s Facebook-profilképe miatt pécézett ki az ismeretlen szerző.

Ahogy arról lapunk is beszámolt már korábban, több helyen, így Pécsett, Egerben, vagy épp Székesfehérvárott várható ellenzéki összefogás a Fidesszel szemben az ősszel esedékes önkormányzati választásokon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,016lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újabb EU-s terveket bírál a magyar kormány

Magyarország egyetért azzal, hogy új Afrika-stratégiára van szükség, a kérdés ennek a tartalma – mondta Szijjártó.

Koravén demokraták