Bencsik András szerint nem lesz negyedik hullám, és továbbra is az ’56-osokhoz hasonlítja a tálibokat

Bencsik András szerint nem lesz negyedik hullám, és továbbra is az ’56-osokhoz hasonlítja a tálibokat

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Bencsik András, Magyar Demokrata hetilap főszerkesztője nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője is megjelent a kötcsei pikniken. Befelé haladva válaszolt néhány újságírói kérdésre. Így arra, hogy kitart-e amellett, amikor a Hír Tv-ben az ’56-os szabadságharcosokhoz hasonlította a tálibokat? A 168.hu beszámolója szerint azt mondta most, hogy nem módosít semmit a hasonlatán, hiszen az egész világ így gondolja.

Arra a kérdésre, hogy a békemenetet a negyedik hullámban is megtartják-e, azt válaszolta, nem lesz negyedik hullám. Emlékezetes, 2020 márciusában még arról értekezett lapjában a főszerkesztő, hogy a valóságban nincs semmiféle járvány, annak halvány nyoma sem.

A kötcsei piknikről és Orbán Viktor beszédéről itt olvashat bővebben.