Letartóztatták a gödöllői HÉV-en szexuálisan zaklató férfit

Letartóztatták a gödöllői HÉV-en szexuálisan zaklató férfit

A HÉV végállomása a gödöllői vasútállomás mellett a Pécel és Aszód közötti vasútvonalon 2019. július 18-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfogták a gödöllői rendőrök azt az 53 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy többször is önkielégítést végzett a HÉV-en – olvasható a Police.hu-n.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 16 éves fiatal lány volt az első kiszemelt. Iskolába tartott november első napjaiban, amikor arra lett figyelmes, hogy a nagyiccei megálló közelében egy vele szemben üllő férfi – miközben tekintete a lányra szegeződött – kigombolja a nadrágját, majd előveszi a nemi szervét és maszturbálni kezd.

A férfi egy szót sem szólt, megrémült lány leszállt és átült egy másik kocsiba, az esetet pedig jelezte a rendőröknek. Pár nappal később hasonló esetről érkezett bejelentés, akkor egy 28 éves nő kérte kétségbeesetten a rendőrök segítségét. A történet kísértetiesen egyezett a korábbival, november 10-én a Gödöllő felé közlekedő HÉV-en maszturbált egy férfi, miközben lassan oldalazva közelebb lépett az áldozatához.

A gödöllői rendőrök mostanra azonosították a feltételezett elkövetőt. Az 53 éves V. Gábort november 11-én szeméremsértéssel gyanúsították meg és őrizetbe vették. A férfi a terhére rótt bűncselekményeket nem ismerte el, és a kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni. A bíróság elrendelte a letartóztatását.

A gödöllői HÉV-en utazók viszontagságairól ITT olvashat részletesebben.