Levélben kéri Orbán, hogy szavazzanak a Fideszre

Levélben kéri Orbán, hogy szavazzanak a Fideszre

Orbán Viktor levelének részlete az önkormányzati választások előtt (Fotó: Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek-e a magyar megyéknek, városoknak, falvaknak – Orbán Viktor még a most vasárnapi önkormányzati választásnak is ezt a tétet adta. A kormányfő személyesen eddig nem szállt be a kampányba, legalábbis semmilyen fotó vagy videó nem érkezett erről, márpedig a nyilvánosság általában így értesül az előre többnyire be nem jelentett miniszterelnöki látogatásokról.

Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület

A személyes jelenlét helyett inkább írt. A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület hozta nyilvánosságra a Facebookon az Orbán Viktor képével és aláírásával ellátott levelet, amelyben az évek óta megszokott migránsozás mellett háborúskodást emleget. Szerinte „amíg a Fidesz-KDNP az építkezést és a gyarapodást kínálja, addig a többszörösen bukott baloldal programja az, hogy csatatérré változtassák az önkormányzatokat".