Ne lepődjön meg, ha mától az Opus Tigáztól kap számlát

Ne lepődjön meg, ha mától az Opus Tigáztól kap számlát

Fotó: Unsplash/Parvesh Kumar

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nevet változtatott a Tigáz, azt követően, hogy az Opus közvetett tulajdonába került – tette közzé a társaság. Így csütörtöktől a Tigáz Földgázelosztó Zártkörűen Működő Részvénytársaság neve Opus Tigáz Zártkörűen Működő Részvénytársaságra módosul.

Mint korábban írtunk róla, Mészáros Lőrinc tőzsdei befektetési holdingja, az Opus Global Nyrt. tavasszal 49,57 százalékos részesedést szerzett a Tigáz Zrt.-ben. A megállapodás értelmében az Opus a tranzakció zárásakor irányítási jogot is szerzett a földgázelosztó társaságban. Ezzel a tranzakcióval módosult a Tigáz tulajdonosi szerkezete, az ugyanis gyakorlatilag teljes egészében a leggazdagabb magyar, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került– írja a Forbes.

A névváltozással együtt megújul a cég logója, arculata is, ugyanakkor a cég hangsúlyozza, más változást nem fognak érzékelni az ügyfeleik. Az ország legnagyobb földgáz-elosztója 1,2 millió háztartást ér el.