Rogán Antal barátja résztulajdonos lett a 168 Óra kiadójában

Rogán Antal barátja résztulajdonos lett a 168 Óra kiadójában

Shabi Michaeli (Fotó: Média1)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Média1 információi szerint Shabi Michaeli grúz-izraeli vállalkozó 50 százalékot szerzett a 168 óÓa hetilapot, a 168.hu honlapot, illetve például az Elle magazint kiadó Brit Médiában. Michaeli neve korábban a kormányzati reklámokkal, Habony Árpáddal és Rogán Antallal összefüggésben forgott a sajtóban.

Bár Michaeli neve hivatalosan még nem szerepel a cégiratokban, ennek bejegyzése már folyamatban van – erősítette meg mindkét fél a Média1-nek. Michaeli eddig nem fektetett a sajtóba, de övé az aluljárókban működő Princess pékség, de foglalkozott mikrohitelezéssel és fogászati implantátumok gyártásával is.

A Telex szerint Michaeli Rogán Antal és Habony Árpád köreihez tartozik, a Direkt36 szerint a letelepedési kötvények körüli ügyekhez is köze lehetett. Michaeli terviről, illetve kormányzati kapcsolatairól is beszélt a Média1-nek adott interjújában, ami a jövő héten fog megjelenni.