Ungár Péter: Orbán Viktor nem fizetett a horvátországi nyaralónk használatáért

Ungár Péter: Orbán Viktor nem fizetett a horvátországi nyaralónk használatáért

Ungár Péter, az LMP társelnöke (Forrás: Ungár Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb interjút adott Ungár Péter, az LMP társelnöke azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor a családja horvátországi villájában nyaralt. Az ügyet kirobbantó Gulyáságyú Médiának nyilatkozott a politikus, és elmondta, a miniszterelnök nem fizetett a nyaralójuk használatáért. A kormányfőt Schmidt Mária hívta meg az egyébként lánya, Ungár Anna tulajdonában lévő nyaralóba. Ungár Péter megfogalmazása szerint ő egyébként éppen nővérét sajnálja az ügy miatt, rajta kívül mindenki másnak tűrnie kell, mert közszereplő.

A miniszterelnök horvátországi nyaralása már csak azért is indulatokat kavart, mert abban az időszakban volt Horvátországban, mikor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy kormányinfón tett állítása szerint nem is volt szabadságon. Ezzel kapcsolatban Ungár Péter úgy fogalmazott: „Őszinte leszek, nem értem, hogy ha Gulyás Gergely azon a kormányinfón azt mondja, hogy augusztus hónapban a miniszterelnök egy barátjánál fog Horvátországban vendégeskedni, akkor mi történik. Tehát ez az értelmetlen hazugságnak a csimborasszója (...) A rendszer álszentségét ez megmutatja valamilyen szinten”.

A beszélgetésben arról is szó esett, hogy édesanyja örült volna, ha ez az ügy véget vet az ellenzéki karrierjének, illetve, hogy összesen tízmillió alatti összeggel támogatta a pártját.

Címkék: Ungár Péter