HIRDETÉS
Kezdőlap Infó Magyar Hang ajánló „Ránk fog dől...

„Ránk fog dőlni ez az ország” – Magyar Hang-ajánló

Webszájtunkra cikkeinknek csupán egy része kerül fel teljes terjedelemben. Ha előfizet lapunkra, összes cikkünket olvashatja, és ezzel egyben támogatja független szerkesztőségünk munkáját és fennmaradását.

A Magyar Hang 24. száma jelenik meg október 26-án, pénteken. Még több tartalommal, közösségünket megerősítve megyünk tovább. Változatlan áron – négy oldallal vaskosabb újságot adunk! Ízelítő a tartalomból.

– A hajléktalanok ügyében nem született megoldás, a fedél nélkül élők inkább csak elbújtak valahol, külvárosokban, erdőkben húzták meg magukat – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Iványi Gábor. Az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke szerint a kriminalizálással csak felgyorsították emberi elmúlásukat, miközben tömegeket fenyeget most is az utcára kerülés réme. A lelkésznek lenne mondanivalója a miniszterelnöknek, ha meghallgatná. Interjú.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Újra itt a nukleáris elrettentés kora?

– Befurakodna az állam a nyugdíjpénzek piacára. Barcza György sejtelmes szavait követően mindenki találgatni kezdett.

HIRDETÉS

– Az emelkedő infláció vesztesei az idősek.

– „Bementünk volna a tüntetőkkel a köztévébe” – Mirkóczki Ádám, a Jobbik kommunikációs igazgatója szerint a cél, hogy ciki legyen az állami médiában dolgozni és ott nyilatkozni.

– Szemet hunyó traffipaxok. Miközben a rendőrség októbertől szigorított az utakon – például már nem közlik előre, hol mérnek a traffipaxai –, több mint három évvel az üzembe állításuk után sem használják a mindent látó mobil eszközök valamennyi funkcióját.

HIRDETÉS

– Elárasztja hazánkat a génmódosított importszója. Az itthon termelt, GMO-mentes növényt külföldre viszik, mert ott többet fizetnek érte.

– Nem hülyék, inkább mi vagyunk azok. Néha a legjobb szándékú ember sem tudja, hogyan beszéljen egy értelmi sérülttel.

– Vége a Nyugat által dominált világnak? Dmitrij Szuszlov orosz kutató szerint a globális konfrontációval jellemezhető átmenet korát éljük.

– A Fertő tó osztrák oldalán. Életképek az Ausztriában dolgozó magyarok mindennapjaiból. Havas Henrik riportja.

– A földimalaccal egy teljes ág veszne el.

HIRDETÉS

– Doktorok koldusboton, priccsen, szállón. Riport a Menhely Alapítvány józsefvárosi éjjeli menedékéről.

– A lépre csalt miniszterelnök – Nagy Imre és 1956.

– Először és vélhetően utoljára láthatjuk egyben a németalföldi mester, idősebb Pieter Bruegel majdnem teljes életművét. A Bécsi Szépművészeti Múzeum kiállításának egyetlen hibája a festőművész népszerűsége.

– Martinovics mi vagyunk – interjú Cserna-Szabó Andrással.

– Addig jó, amíg béke van – Tompos Kátya-interjú.

– A versenyképesség tényleg nemzeti ügy. Nem sikerül felzárkóznunk még a V4 többi tagjához sem a tudás, az innováció vagy az egészségi állapot terén. Csath Magdolna írása a Hajrá, Magyarország rovatunkban.

HIRDETÉS

– Kritika az X – A rendszerből törölve című magyar filmről.

– „Katinka úgy edz, mint egy terminátor” – interjú Sós Csaba szövetségi kapitánnyal.

– Publicisztika: Dévényi István a kultúrharcról, Ugró Miklós a szegénységről, Szerető Szabolcs az október 23-i eseményekről, Torkos Matild ‘56 hőseiről, Rakusz Lajos a versenyképességről, Gazda Albert a hagymáról és a húsról, Puzsér Róbert Orbánról és a rinocéroszról. Hegyi Zoltán folytatja a mindenes feljegyzéseit, Marabu pedig új karikatúrával jelentkezik.

– Kilátnék valamerre – Győrffy Ákos prózája.

Keresse a lapot október 26-tól, péntektől a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Legolvasottabbak

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt ciikkek

Kaleta-ügy: Soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágítást sürgetnek a külszolgálatosoknak

A nemzetbiztonsági bizottság jelenlegi és korábbi elnöke is megszólalt a pedofil képek miatt elítélt volt diplomata ügyében.
HIRDETÉS