Orbán Viktor: Nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk

Orbán Viktor: Nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk

Orbán Viktor és Szentkirályi Alexandra a budapesti kampány első napjaiban (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. – Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk – mondta. Orbán Viktor beszélt Karácsony Gergelyről is, szerinte a főpolgármester igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség, ami miatt most szenved a város.

Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

A miniszterelnök a hivatalosan egy hete zajló kampányban már másodszor tűnt fel Szentkirályi Alexandra mellett, korábban arról tett ki egy videót, ahogy aláírt pártja jelöltjének. Ott mondta azt is, hogy „szerintem a Karácsonynak már kampó”, majd azt is kifejtette, hogy előnye vagy: nem csinál semmit. Alexandra viszont tenni akar, és így nagy lett a kontraszt. – Úgyhogy szerintem bukovári van – fűzte hozzá.