HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Teniszbotrány...

Teniszbotrány: magyar csúcstalálkozó lesz éjfél előtt New Yorkban

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Napok óta tartja izgalomba a tenisz magyar rajongóit az a botrány, amit a legjobb férfi teniszezőnk, Fucsovics Márton robbantott ki egy közösségi oldalára kitett bejegyzéssel, amiben többek között azt is meglebegtette, hogy nem lép pályára a szeptember közepén rendezendő Magyarország–Csehország Davis-kupa-találkozón, de számos, a konkrétumokat mellőző utalást tett a szövetségben zajló dolgokkal kapcsolatban. A Magyar Tenisz Szövetség egy közleményben reagált Fucsovics posztjára – szinte mindenben cáfolva az abban leírtakat, természetesen szintén konkrétumok nélkül –, majd nem sokkal később Babos Tímea is csatlakozott legjobb férfi játékosunkhoz, leírva a Facebook-oldalán, egyrészt egyetért Fucsoviccsal, másrészt támogatja őt.

HIRDETÉS

Úgy tűnik, a szövetség szeretne mindent megtenni a helyzet normalizálására. Richter Attila főtitkár jelenleg a ma kezdődött US Open helyszínén tartózkodik – a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) kongresszusán vesz részt –, és lapunknak telefonon elmondta, rövidesen közelebb kerülhetnek az ügy tisztázásához.

„Ma este, magyar idő szerint fél tizenkettőkor személyesen is találkozom Fucsovicsékkal, hogy tájékozódjak az esetleges gondjaikkal kapcsolatban. Ugyanakkor otthon Juhász Gábor a szövetség sportigazgatója fog rövidesen tárgyalóasztalhoz ülni Babos menedzsmentjével, mert nekünk az a legfontosabb, hogy a magyar tenisz két kiemelkedő klasszisával problémamentes legyen a szövetség viszonya” – jelentette ki a Magyar Hangnak Richter Attila.

Őszintén reméljük, hogy a találkozó pozitív eredménnyel zárul, hiszen kedden mindketten megkezdik egyesben a szereplésüket: Babos a 11. kiemelt orosz Kaszatkina, míg Fucsovics a 6. kiemelt, 13-szoros Grand Slam-bajnok szerb Novak Djokovic ellen lép majd pályára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,310lájkolóTetszik
3,042követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ami a börtön-kártérítések helyett inkább aggaszthatná a kormányt

Amíg azt látjuk, hogy félnivalójuk itt nem a nevetségesen enyhe büntetésekkel távozó agresszoroknak, hanem az áldozatoknak van, addig nem lesz változás.